Zápisek číslo 123, ergo čtyři měsíce pravidelného denního psaní. Nakonec to šlo líp než jsem čekal. Ještě dvakrát totéž, a budeme mít rok! 🙂

Chtěl jsem při téhle vzácné příležitosti, která se objevuje jen jednou za čtyři měsíce, udělat takové shrnutí a rozhrnutí témat, jako že jak se vyvíjejí záležitostě, o kterých jsem psal, ale zasekl jsem se hnedle u té první, totiž u lampičky.

Mám je, samozřejmě, koupil jsem, a zamontoval jsem do nich LEDková svítidla (to je totéž jako „žárovky“, jen logičtější označení). No a když ta lampička fungovala asi čtvrtou nebo pátou hodinu, tak… neuveríte… se mi LEDkový bazmek přehřál! Samozřejmě že za to může tvar lampičky a to, že ji mám tím svítícím dolů, takže se to nahoře holt hřeje… Hřeje se to proto, že holt nesnáším ty šantánový lucerničky a mdlé, až vyblité světlo takzvaných „úsporných žárovek“. To si jako člověk rozsvítí, a furt vidí lautr kulový!

Až mi jednou dojde trpělivost, tak do té druhé zamontuju výkonovou LEDku, co mi tu leží v šuplíku. Ta má 30 wattů, tak si k ní přimontuju vodní chlazení a konečně budu mít osvětlený stůl! To je, panečku, plán na dlouhé zimní večery!